Baví vás Dolce Gusto?

V poslední době i k nám dorazilo pití espressa místo klasického turka, zejména pak jeho příprava doma. Na trhu je na výběr velké množství kávovarů, mezi nimi se liší a vyniká systém Dolce Gusto. Moderní způsob přípravy espressa a dalších kávových nápojů pomocí kapsle Dolce Gusto, který ve vzájemné spolupráci vyvinuly firmy Nescafé a Krups. Je to zajímavý a praktický systém, který z vás udělá mezi přáteli populárního hostitele a ještě budete mít s přístrojem Dolce Gusto pěkný a elegantní spotřebič do kuchyně.

Nesnesitelná lehkost bytí s Dolce Gusto

Příprava kafíčka, kapučína a jiných kávových specialit s použitím kapslí Dolce Gusto je hravá a jednoduchá. Také čistá a nenáročná na údržbu přístroje, protože voda je tlakem 15 barů „propresována“ přes kapsli Dolce Gusto přímo do hrníčku, nikde žádné kávová sedlina, nikde nečistota. Dolce Gusto vyprodukuje na jedno stisknutí během okamžiku vynikající espresso s krémovou pěnou. Labužníkům se nabízí celá škála kapslí Dolce Gusto na přípravu kávových nápojů podle chuti. I mléko je skryté v kapsli, takže při přípravě kapučína není potřeba žádná parní tryska. Ono to chvíli trvá, než se na jiných kávovarech naučíte s tryskou vyrobit pěknou tuhou mléčnou pěnu. Dolce Gusto vás této starosti zbaví.

Dolce Gusto

Domácí kavárna Dolce Gusto

Kapsle Dolce Gusto do jiného přístroje nedáte, je to uzavřený systém, Nescafé Dolce Gusto a kávovary Krups. Taky si trochu připlatíte, není to úplně levná záležitost, zejména když si dopřáváte několik káv denně. Ale má to svůj styl, kdo si potrpí na originalitu a něco výjimečného, pro toho je Dolce Gusto správná volba. Zejména společensky žijící lidé, ke kterým často chodí přátelé, Dolce Gusto ocení. Mohou ohromovat návštěvu snadnou přípravou vybraného nápoje bez nejmenších problémů, stačí jen sáhnout pro správnou kapsli. Výhodou je i to, že po „vyrobení“ jednoho nápoje se jen odstraní kapsle Dolce Gusto a hned se může použít další bez nějakého čistění páky a dalších míst kávovaru.

Náš tip: Vyzkoušejte kapslový kávovar Cremesso


 kávovary Cremesso


Kapslové kávovary na trhu sice představila značka Dolce Gusto, ale v dnešní době není zdaleka jediná, možná už ani nejlepší. Velmi oblíbené jsou nyní kávovary Cremesso, které najdete v několika typech, ve všech případech ale designově velice pěkné, o dokonalé funkčnosti ani nemluvě. Kávovary Cremesso jsou naším dnešním doporučením.

Žádné komentáře:

Okomentovat